مواد لازم برای تهیه کوفته یولچی
- 1 فنجان برنج
- آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
- 300 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 عدد پیاز
- 2 عدد تخم مرغ
- پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری
- تره فرنگی 20 گرم
- جعفری 20 گرم
- نمک 10 گرم
- لیمو ترش 1 عدد
- 5 گرم رب گوجه فرنگی
- زرده به مقدار لازم
- نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، دارچین به میزان لازم
طرز تهیه کوفته یولچی خوش طعم و لذیذ
مرحله اول: پختن برنج
ابتدا باید برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس با کمی آب روی آتش بگذارید و وقتی جوش آمد کمی زعفران آسیاب شده به آن اضافه کنید تا رنگ برنج بیشتر شود و هم بزنید و وقتی آب اضافی آن تمام شد. آبکش شده، برنج نرم شده را از روی آتش بردارید. لپه را با کمی آب بگذارید تا پخته و نرم شود، سپس آبکش کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
پیاز را پوست گرفته و ریز رنده کنید، آب پیاز را بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و مخلوط کنید. پیاز سرخ شده را در قابلمه یا تابه بریزید و بگذارید کمی نرم شود سپس رب را اضافه کنید و همراه با پیاز تفت دهید تا رنگ آن خوب شود سپس زردچوبه و دارچین و فلفل قرمز را اضافه کنید و 5 لیوان آب اضافه کنید سپس 3 قاشق غذاخوری اضافه کنید. از زرشک، کمی آبلیمو و نمک و اجازه دهید سس بجوشد.
مرحله سوم: تهیه کوفته
سپس باید با چرخ گوشت لپه را بزنید تا نرم شود سپس به همراه برنج به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید سپس سبزی های ذکر شده را تمیز کرده و خرد کرده و با آرد نخودچی به آن اضافه کنید سپس کمی فلفل سیاه اضافه کنید. ، زردچوبه و فلفل فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله 4: پختن کوفته یولچی
کوفته ها را از مواد خارج کرده و گرد کرده و با دست خوب فشار دهید تا هوای اضافی نماند و کوفته ها را در تابه سرخ کرده و به آرامی داخل سس در حال جوش بریزید و به مدت 45 دقیقه بگذارید تا کوفته ها پخته شوند و به آرامی بپزند. سس غلیظ میشه اگه میخوای کج کنی رقیقتر بگیر.