دستور تهیه کوفته یولچی


مواد لازم برای تهیه کوفته یولچی

  • 1 فنجان برنج
  • آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز
  • 2 عدد تخم مرغ
  • پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری
  • تره فرنگی 20 گرم
  • جعفری 20 گرم
  • نمک 10 گرم
  • لیمو ترش 1 عدد
  • 5 گرم رب گوجه فرنگی
  • زرده به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، دارچین به میزان لازم

طرز تهیه کوفته یولچی خوش طعم و لذیذ

مرحله اول: پختن برنج

ابتدا باید برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس با کمی آب روی آتش بگذارید و وقتی جوش آمد کمی زعفران آسیاب شده به آن اضافه کنید تا رنگ برنج بیشتر شود و هم بزنید و وقتی آب اضافی آن تمام شد. آبکش شده، برنج نرم شده را از روی آتش بردارید. لپه را با کمی آب بگذارید تا پخته و نرم شود، سپس آبکش کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

پیاز را پوست گرفته و ریز رنده کنید، آب پیاز را بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و مخلوط کنید. پیاز سرخ شده را در قابلمه یا تابه بریزید و بگذارید کمی نرم شود سپس رب را اضافه کنید و همراه با پیاز تفت دهید تا رنگ آن خوب شود سپس زردچوبه و دارچین و فلفل قرمز را اضافه کنید و 5 لیوان آب اضافه کنید سپس 3 قاشق غذاخوری اضافه کنید. از زرشک، کمی آبلیمو و نمک و اجازه دهید سس بجوشد.

مرحله سوم: تهیه کوفته

سپس باید با چرخ گوشت لپه را بزنید تا نرم شود سپس به همراه برنج به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید سپس سبزی های ذکر شده را تمیز کرده و خرد کرده و با آرد نخودچی به آن اضافه کنید سپس کمی فلفل سیاه اضافه کنید. ، زردچوبه و فلفل فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله 4: پختن کوفته یولچی

کوفته ها را از مواد خارج کرده و گرد کرده و با دست خوب فشار دهید تا هوای اضافی نماند و کوفته ها را در تابه سرخ کرده و به آرامی داخل سس در حال جوش بریزید و به مدت 45 دقیقه بگذارید تا کوفته ها پخته شوند و به آرامی بپزند. سس غلیظ میشه اگه میخوای کج کنی رقیقتر بگیر.

دیدگاهتان را بنویسید